Algemene informatie

Fritzqo
Pop/rockband | Harderwijk

Fritzqo Fritzqo is dé coverband uit Almere die elk feest tot een onvergetelijke ervaring maakt! Onze band bestaat uit vier vrienden: zanger en toetsenist Robert, bassist en tweede stem Bas, gitarist Stefan en drummer Erik. We spelen de muziek die we zelf geweldig vinden en die ook bij een breed publiek in de smaak valt.

Ons repertoire bestaat uit pop- en rocknummers van de jaren '80 en '90 tot de hits van nu. Of het nu gaat om een kleine kroeg, een grote feesttent of een bedrijfsfeest, Fritzqo zorgt voor een knallend feest!

Over Fritzqo:
Opgericht in 2014 door vier vrienden, met Erik als drijvende kracht, zijn we begonnen met het spelen van bekende en swingende nummers. Inmiddels hebben we al diverse optredens achter de rug en is ons repertoire flink uitgebreid. Van Marco Borsato tot Michael Jackson, onze diversiteit zorgt voor een gezellig en swingend optreden. We kunnen met gemak een avondvullend programma verzorgen.

In 2018 waren we onder andere de huisband van de maandelijkse muzikale zondag bij het Klokhuis in Almere Poort en de organisatoren van het jaarlijkse festival Almere Alive.

Verzoeken mogelijk maar wel ruim van te voren vragen.

[link]

[link]

Niveau
Gevorderd

Telefoonnummer
0619187593 / 0619187593

E-mail
stefanbeullens@hotmail.com

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Harderwijk