Algemene informatie

Musictrades Pro
Mastering Engineer | Rijssen

Musictrades Audio Mastering en Restauratie
Musictrades MASTERING

Met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekindustrie, biedt Musictrades ongeëvenaarde mastering services voor alle muziekgenres. Of het nu gaat om het polijsten van uw tracks voor vinyl, streaming, cd, video of andere formaten, Musictrades zorgt voor een perfecte afwerking die uw muziek naar een hoger niveau tilt.

Bij Musictrades begrijpen we dat elke noot telt. Daarom gebruiken we state-of-the-art apparatuur en de nieuwste softwarepakketten om uw muziek te verfijnen en te perfectioneren. Ons team van ervaren professionals heeft een scherp oor voor detail en een passie voor geluid, waardoor we elke track met uiterste precisie behandelen.
Naast mastering bieden we ook gespecialiseerde audiorestauratie diensten. Oude opnames worden zorgvuldig hersteld en omgezet naar diverse formaten, zodat ze weer in volle glorie kunnen worden ervaren. Of het nu gaat om het verwijderen van ruis, het herstellen van beschadigde opnames of het optimaliseren van de klank, Musictrades zorgt ervoor dat uw audio weer sprankelt.
Een unieke service die Musictrades biedt, is de gratis proefmaster. Hiermee kunt u zelf ervaren hoe uw muziek klinkt na onze behandeling, zonder enige verplichting. Dit onderstreept ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en onze toewijding aan uw tevredenheid.

Bij Musictrades draait alles om “Perfection by Ear”. Onze vakmensen combineren technische expertise met een diepgaande muzikale intuïtie, om ervoor te zorgen dat uw muziek klinkt zoals u het bedoeld heeft – maar dan beter.

Kies voor Musictrades en ontdek de kracht van perfecte mastering. Laat ons uw muziek naar nieuwe hoogten brengen.
Album Mastering € 250 ex BTW
Single mastering € 45 ex BTW
Restauratie/ denoising/ declipping enz. € 50 ex BTW per/5 minuten muziek/audio
ZIe ook [link]


Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0653613324

Website
https://musictrades.nl/audio-mastering-en-restauratie/

E-mail
ferry@musictrades.nl

Musictrades op social media
Musictrades op Linkedin
KvK-nummer
70381305

Plaats
Rijssen